Ons Jakkedoe Kinderorkest is zondag 13/08 opnieuw van start gegaan. Na een deugddoende vakantie vloog het orkest samen met dirigente Liesa Coulleit er opnieuw in.

De komende maanden staat er een druk schema voor de boeg voor ons kinderorkest. Op 22 oktober nemen ze deel aan de evaluatieconcerten van Vlamo in Avelgem en amper 2 weken later, op 4 november, staat het jaarlijkse Spaghetticoncert op het programma.

De komende weken volgt er opnieuw een heuse koekjesverkoop samen met het Provens Jeugdensemble. Want onze jongsten willen graag een nieuwe outfit om zich in te kunnen vertonen.

Welkom Niel!

We konden zondag een nieuw gezicht spotten tijdens de repetitie van het kinderorkest. Na zijn 2 zussen Romi en June Lemmens, heeft ook kleinere broer Niel onze rangen vervoegd.

Niel is een gemotiveerde jongeheer. Zonder ook maar één les slagwerk, heeft hij toch onze slagwerkpupiter versterkt. Aan enthousiasme en motivatie geen gebrek want hij heeft de castagnetten meegenomen naar huis. Zo kan hij extra veel oefenen aan zijn solo in Malaguena!

We zijn blij je te mogen verwelkomen in ons orkest, Niel!