nieuws 2019-03-11T20:47:50+00:00

The Greatest Show

Live muziek, dans én zang dat is wat The Greatest Show u brengt. Op een panoramisch podium verschijnen het harmonieorkest De Volksvreugd, verschillende dansgroepen van Pro Danza, zangtalent Tim Saey, het trommelkorps en het Provens Jeugdorkest. In verschillende combinaties brengen ze een wervelende show die allerlei genres samenbrengt.

Dirigent Lorenzo Tuytens legde zijn steeds groeiende groep muzikanten herkenbare muziek voor: hij koos o.a. voor ‘Circus Renz’, ‘76 Trombones’ en ‘Funk Attaque’. Bij stukken als ‘Sing, sing, sing’, ‘Human’ en ‘French Can Can’ nemen de sierlijk getrainde dansgroepen van Pro Danza mee het podium in. Deze dansformaties behoren tot de Vlaamse top en behaalden prijs na prijs in diverse wedstrijden. ‘Rood’ van Marco Borsato wordt op meesterlijke wijze gezongen door Tim Saey, bekend van diverse musicals waaronder ‘40-45’, ‘Mozart!’ en ‘Beauty and the Beast’. Hij wordt gesteund door een backing vocal koortje in verschillende andere nummers.

Ook het Provens Jeugdorkest betreedt het podium onder leiding van Marieke Rabaey. De jonge muzikanten trokken ook dit jaar op kamp om zich naast de wekelijkse repetities grondig op dit concert voor te bereiden.

Muzikaal-, dans- én zangtalent nemen u mee in een spetterende show waarin alle onderdelen even verzorgd zijn. De aangepaste licht- en geluidseffecten dompelen u volledig onder in een niet te vergeten spektakel. Na de podiumacts zorgt een liveband voor een gezellige afterparty!

Place to be is zaal OLVi, ingang Boeschepestraat te Poperinge. De deuren gaan open op zaterdag 13 april om 18u.30 en de eerste noten weerklinken om 19u. Kaarten in voorverkoop à 12 euro (kids 6 euro) zijn te koop bij alle leden van De Volksvreugd en via tickets@volksvreugd.be.